Si no puc volar

Si no puc volar és una novel·la sincera i divertida que retrata les misèries d'una dona neuròtica, insatisfeta i descarada que lluita per encaixar en la Barcelona actual, escrita per una autora amb personalitat i caràcter que despunta en el món cultural català.
L'Ànnia té gairebé quaranta anys, és periodista, però treballa passejant els gossos d'un grup de veïnes pijes. S'està engreixant a marxes forçades i continua portant calces amb dibuixets com quan era adolescent.
La seva vida és un desgavell. Després de divorciar-se a causa dels seus problemes d'infertilitat, s'instal·la a casa del seu avi; l'únic home amb qui realment pot conviure. En una de les caixes del trasllat descobreix un secret molt ben guardat: la mentida més gran que el seu exmarit li ha amagat fins ara.
El retrobament amb el seu millor amic Max, que ha tornat de Londres per passar uns dies, capgira del tot la seva existència.

Ànnia está en una edad en la que todo el mundo tiende a hacerse grandes preguntas sobre su vida, pasada y futura, replantearse algunas de las elecciones hechas y por que no hacer de nuevas. Año arriba, año abajo es lo que se denomina la crisis de los cuarenta.

No todas las mujeres/hombres tienen que pasar por ella y dar un giro de 180 grados a su vida pero si que es verdad que surgen algunas preguntas, que planteas cosas en las que antes quizás no habías pensado o no habías dado mucha importancia. Es un poco la historia de esta novela, las cosas están claras en su mente pero un click hace que todo se desmorone, que lo que tenía la certeza de saber y conocer ya no lo tenga asegurado.

Ánnia deberá aprender a jugar con las nuevas reglas, proponerse nuevas metas y retos y, sobretodo, aceptarse tal y como es, con sus manías y sus gracias, sus debilidades y sus fortalezas y empezar a estructurar a partir de ahí una nueva vida.

Nunca es tarde para reinventarse o redescubrirse y, a veces, es una de las mejores cosas que podría pasarnos.

Un buen debut en el apartado de novela ya que la autora había publicado varios libros de poesía y escrito una obra de teatro además de actuar en teatros y televisión.

1 comentarios :

  1. Pues no pinta mal. Si se publica en castellano, podría darle una oportunidad.
    Besotes!!!

    ResponderEliminar

 
Copyright 2013 Dsdmona .